BH scena Ponuda u prodavnicama

Thule u Sarajevu

Vodeći svjetski proizvođač krovnih nosača za sve vrste vozila, švedski Thule, konačno je i zvanično otvorio predstavništvo u Sarajevu. Direktni uvoznik je firma Biolab d.o.o. a prodajni salon se nalazi u naselju Dobrinja. Na veoma pristupačnoj lokaciji, uz adekvatan parking prostor, na jednom mjestu svi zainteresirani mogu pogledati kompletan proizvodni program Thule, a uz stručno osoblje svakako će dobiti i najbolji savjet prilikom odabira najboljih artikala za svoj automobil.

Ono što posebno valja istaknuti je već tradicionalna sigurnost i trajnost proizvoda Thule što ih je i dovelo na vodeće mjesto u svijetu. Pored toga što u potpunosti zadovoljavaju sve testove sigurnosti, Thule nudi i petogodišnju garanciju na svoje proizvode. Iz proizvodnog programa valja izdvojiti: sistem krovnih nosača za sve vrste vozila, krovne kutije, nosače za bicikle, skije, kajak, kanu i slično, dodatnu opremu za prijevoz svih vrsta tereta, sve vrste auto prikolica sa dodatnom opremom, pokrove za prtljažnike pich-up vozila, kao i lance za snijeg za sve vrste vozila.

Svi oni koji žele praktičan, siguran i pouzdan nosač sada na jednom mjestu mogu odabrati tip koji najviše odgovara njihovom vozilu. Na brdsko-biciklističkim turama koje organizuje Udruženje brdskih biciklista (MTBA) već dugi niz godina mnogi članovi udruženja koriste Thule nosače i iz razgovora s njima saznajemo da su veoma zadovoljni kvalitetom i jednostavnošću rukovanja.

Posebna pogodnost koju vrijedi istaknuti je mogućnost nabavke uz popust od 10% za članove Udruženja brdskih biciklista uz predočenje članske kartice.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.