Događaji

16.7.2011 – Vlašić – Adventure Fest – BESPLATAN PREVOZ

Dana 15.07.2011., sa početkom u 12:00 sati na Vlašiću, početi će prvi BIH ADVENTURE FESTIVAL VLAŠIĆ 2011 – FESTIVAL AVANTURISTIČKIH SPORTOVA. Festival će trajati tri dana, do 17.07.2011. Kao dio promotivnih aktivnosti, u saradnji sa Udruženjem MTBA, organizatori najavljuju rekreativne MTB vožnje različite težine za sve učesnike na dan 16.7.2011. Učesnicima MTB ture obezbijeđen je prevoz iz raznih gradova BiH a prijaviti se mogu svi putem e-maila advfest@gmail.com ili obrasca na portalu www.mtb.ba u nastavku ove najave.

Festival je zamišljen kao neprofitabilni događaj, iniciran od strane entuzijasta, profesionalaca i zaljubljenika u prirodu, sport i zdrav način života. Događaj je otvorenog karaktera, za sve zainteresovane, čiji ciljevi i misija odgovaraju ciljevima i misiji ovog festival, a namjera inicijatora je da festival pretvori u tradicionalni događaj koji će zauzeti svoje mjesto na turističkoj mapi BiH.

MAPA MTB tura:

Legenda: Lagana (18km)Srednja (35km)Teška (60km) Alternativa (28km)

Obrazac za prijavu:

Svi učesnici mlađi od 18godina dužni su prilikom prijave na dan utrke dostaviti IZJAVU O PREUZIMANJU ODGOVORNOSTI popunjenu i potpisanu od strane roditelja/staratelja.

Učestvovanje na festivalu je besplatno, a organizatori festivala snose troškove pripreme terena za izlaganje, stručnu i tehničku pomoć tokom festival, troškove medijske promocije, troškove facilitatora na okruglom stolu, te obezbjeđuju festival tokom njegovog trajanja. Do sada je učestvovanje na festivalu načelno potvrdilo preko 100 firmi, organizacija, klubova i zainteresiranih pojedinaca, što nam daje za pravo da kažemo da ovaj vid turizma na otvorenom ima svoje poklonike u BiH.

Do sada je podršku festivalu uključivanjem u organizacioni odbor direktno pružila Općina Travnik, Turistička zajednica Srednjobosanskog kantona, Vlašić planet života, Radio TNT, Ministarstvo privrede/gospodarstva SBK i Bezec DSK Consulting. U prilogu ovog dopisa nalazi se nacrt plana i programa održavanja festivala.
Za svaki vid sponzorstva organizator je predvidio adekvatan vid promocije Vaše organizacije, prije, tokom i nakon festival. Za sva dodatna pitanja ljubazno molimo da nas kontaktirate telefonom na 061 524 735 ili mailom na bezecinfo@gmail.com, kontakt osoba Damir Selak.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.