Događaji

5.6.2011. II međunarodna biciklijada “Nacionalni park Una 2011”

I ove godine organizacioni odbor RBK Japod iz Bihaća je započeo pripremu 2. međunarodne biciklijade pod nazivom “Nacionalni park Una 2011” koja će se održati 05.06.2011 godine. U slučaju lošeg vremena prolongira se za naredni vikend! Tura ove godine ide nešto izmjenjenom rutom Bihać (okupljanje u centru grada na trgu) – Golubić -Ripačke otoke – Gorjevac – Štrbački buk – Ćelije – Orašac- Duliba – Bihać (druženje ). Uskoro više informacija o programu same biciklijade!

Za sve učesnike koji se  izvrše prijavu online preko naše stranice startnina je 15 konvertibilnih maraka. Prijava ostaje otvorena do 01.06.2011 godine. U startninu je uračunata majica, ručak, 2 okrepe u toku vožnje i prigodni pokloni.

Prijave za biciklijadu moze izvršiti na LINK-u .

Ko je sve prijavio dolazak na 2.međunarodnu biciklijadu “Nacionalni park Una 2011! pogledajte ovjde.

Kako je to izgledalo prošle godine možete pogledati u našoj GALERIJI .

Dobro došli!!!

RBK JAPOD

BICIKLISTIČKA KACIGA JE OBAVEZNA !!!!

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (RBK Japod) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodiči na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodiča. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.