BH scena

Nagradna igra – izbor najbolje fotografije

Meri u akciji (foto by Stale)Biciklistički klub “Trek” iz Sarajeva organizuje nagradnu igru – izbor najbolje fotografije na temu „Bicikl/ista i okolina”. Kako stoji u javnom pozivu, osnovni kriterij je da je fotografija napravljena u ambijentu bicikliste i okoline odnosno, asocijacija na povezanost biciklizma sa okolinom. Fotografija mora biti vlasništvo pošiljaoca. Konkurs traje do 15. februara 2010. godine!
Jedan pošiljalac može konkurisati sa najviše 10 fotografija. Od tehničkih predispozicija, bitno je naglasiti da je minimalna rezulucija 5 Mpixela.

Fotografije slati u elektronskoj formi na adresu bktrek@gmail.com ili dostaviti lično ili poštom na adresu Udruženja, Zagrebačka 4a Sarajevo.

Uz fotografiju naznačiti puno ime i prezime, e-mail adresu, kontakt telefon i izjavu kojom autor fotografije pristaje da se njegov rad izloži putem javne izložbe.  Sva ostala prava na fotografiju, uključujući i pravo na daljnju distribuciju zadržavaju autori, dok će eventualna buduća upotreba fotografija biti predmet naknadnog dogovora. Dostavljene i izložene fotografije se neće vraćati autoru.

Rok za slanje fotografija je 15. Februar 2010.

Izbor najbolje fotografije povjeren je stručnom žiriju sastavljenom od članova Foto kluba „Sarajevo“ i Amera Hadžića – Akademija likovnih umjetnosti Sarajevo.

Autoru najbolje fotografije biće uručena nagrada – pumpa SKS Airchamp Pro, koju dodjeljuje Capriolo Sport Centar – Sarajevo.

O izboru najbolje fotografije, pošiljaoci će biti obavješteni na jednoj od dostavljenoj kontakt adresi, kao i putem javnih glasila.

Dostavljene i selektirane fotografije, prezentiraće se javnosti. Za detalje izložbe uslijediće nova obavijest za javnost.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na bktrek@gmail.com.

BK Trek


Foto(uvod): Staša Komnenić

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

One Reply to “Nagradna igra – izbor najbolje fotografije

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.