BH scena

Biciklijada Živinice 2013

zivinice_logo

Biciklistički klub “Živinice” u nedjelju 16.06.2013. godine organizuje biciklijadu u sklopu obilježavanja dana općine Živinice. Biciklijada je rekreativnog karaktera i dionica na kojoj će se voziti je prilagođena svim učesnicima. Vozi se na relaciji Zivinice – Toplice – Bašigovci (Rajsko jezero) – Živinice, a ukupna dužina dionice je 20 km. Na “Toplici” i “Rajskom jezeru” će se napraviti kraće pauze. Za sve učesnike koji se uredno prijave osigurani su sendvići i osvježenje.

Pored ovoga svi učesnici koji se uredno prijave stiču pravo učešća u izvlačenju nagrada koje smo osigurali sa generalnim sponzorom CAPRIOLO. Ukupan fond nagrada je preko 800 KM, a glavna nagrada je bicikl Capriolo PASSION MAN.

zivinice_vlasenica

Prijave su moguće na ONLINE FORMI ZA PRIJAVU ili popunjavanjem prijave na dan održavanja biciklijade.

Okupljanje učesnika je planirano u 9:30 kod zgrade općina Živinice, kada počinju i prijave dok je start biciklijade planiran u 11:00 sati.

Pokrovitelj biciklijade je općina Živinice. Generalni sponzor je Capriolo.Sponzori: Coca-Cola, Nipex, Omega, Renesansa namještaj, DžAS trans, Elektrometal


NAPOMENA: Svi učesnici se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (BK Živinice) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima biciklijade osim da budu vodiči na terenu. Prijavom na biciklijadu prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodiča. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnjeOrganizator svim učesnicima preporučuje upotrebu zaštitne opreme.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.