Događaji

Plant Bike organizuje test Scott i Polar bicikla, 12. i 13.9.2015.

biketest2015 (3)

U  subotu i nedelju 12. 13. septembra 2015. na Jahorini, ispred hotela Termag, u trajanju od 10 do 17 časova, kompanija Planet Bike organizuje otvoreno testiranje bicikla Scott i Polar. Svi zainteresirani će moći isprobati više od 20 vrhunskih bicikala ovih brandova.

Osim toga, imat po prvi put tu je i mogućnost za one koji to žele da isprobaju SPD Shimano cipele i pedale, i to na trenažeru! Za sve one koji su u dilemi ili nikada nisu probali ovakve pedale ovo je idealna prilika da ih isprobaju u sigurnim uslovima (na trenažeru) i osjete prednosti SPD sistema.

aGTKrrwisx88jKy7AnB4hmXN4X9ML4sNO-Yv8eN32gA

Za testiranje bicikla potrebno je dati na uvid odgovarajuće dokumente sa fotografijom, ličnu kartu ili pasoš. Korisnici testiraju bicikle na sopstvenu odgovornost i Planet Bike neće snositi odgovornost za eventualne štete i povrede učinjene korisniku ili trećim licima.

Planet Bike zadržava diskreciono pravo da ne omogući određenim korisnicima testiranje bicikla, ukoliko procijeni da postoji mogućnost da oštete bicikl ili na neki drugi način zloupotrijebe priliku da probaju nove modele.

Predviđeno je da testiranje pojedinog modela ne traje više od 20-30 minuta, kako bi što više zainteresovanih dobilo priliku da isproba različite modele. Takođe, preporučuje se da svi učesnici testa koriste zaštitne kacige.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.