BH scena Događaji Vožnje

13.09.2014. (subota) – MTB porodični dan na Malom polju (Igman)

Kids-Cycling-Top

Udruženje brdskih biciklista MTBA u sklopu saradnje sa SOS Kinderdorf dječijim selom u Sarajevu poziva svoje članove i sve zainteresova bicikliste na vožnju i druženje u subotu 13.9.2014. u 12:00 na Malom polju na Igmanu.

Za sve one koji planiraju doći biciklima, planirano je da rekreativna vožnja krene sa Ilidže (Velika aleja kod fijakera) u 8:30. Ideja je da na Malo polje dođemo oko 12 sati ili ranije. U 12 sati kreće organizovano druženje sa mališanima iz SOS Kinderdorf dječijeg sela. U sklopu druženja planirano je mini takmičenje u spretnosti vožnje bicikla na poligonu koji će biti posljavljen na Malom polju.

IMG_3824

DSC_1305 DSC_1337

Nakon druženja, plan je da se u grad vratimo jednom od najboljih staza, Nanića putem. 🙂

Pokrovitelj druženja i sponzor donacija u vidu bicikala za mališane je Sarajevska regionalna razvojna agencije SERDA.

Prijave se primaju do petka navečer 12.9.2019. u 21.00. Okupljanje i polazak sa parkinga na početku Velike aleje (kod fijakera). Prijave na forumu mtb.ba na temi 13.09.2014. (subota) – MTB porodični dan na Malom polju (Igman)

Vožnja je otvorenog tipa, pravo učešća imaju svi. Osnovni parametri staze du dati u prilogu.

alignone

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.