Događaji

16.07.2011 (subota) – Humački maraton

U nastavku je poziv Faika Medića na prvi međunarodni maraton Humci – Majevica 2011. a kao organizatori se navode članovi lovačke sekcije Humci, predstavnici MZ Donji Humci i općine Čelić.
***
Ideja Humačkog maratona je da bicikliranje postane jedan od glavnih načina zdravog i aktivnog života, isto tako i omogući druženje u prirodi.

Humački maraton je međunarodna biciklistička manifestacija, koja gradi mostove između susjeda. Ove godine se manifestacija održava prvi put 16.07.2011 sa početkom u 9.00 sati u sklopu narodnog veselja u Donjim Humcima. Sudionici biciklističkog maratona prolaziti će po idiličnim selima, voziti preko Begove vode, prelaziti rijeku Šibošnicu, popeti se na najviše vrhove Majevice i na kraju će se opustiti u gostoprimstvu Humčana. Trase maratona su različito zahtjevne te su primjerene za svakoga. Pored cestovnih trasa, za ljubitelje terenske vožnje pripremljena je mtb trasa po okolnim šumskim putevima. Nakon uspješnog završetka maratona sve sudionike očekuje obrok, najbolje medalja, izvlačenje nagrada i bogat zabavno-kulturni program.

Kvalitetna izvedba rekreativno-turistično-biciklističnog maratona, – povezati i približiti susjede te sa sportsko-kulturno-zabavnim programom privući što veći broj ljudi u srce Majevice; popularizirati zdrav način života svih sudionika maratona. Također, namjera je uz trasu maratona omogućiti i upoznavanje sa turističkim zanimljivostima Humačkog kraja.

http://www.wix.com/cacciabosnia/maratonhumci#!

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.