Vožnje

10.05.2014. (subota) „Vožnja za ranjenike“ 2014

DSC_4875

U sklopu obilježavanja 71. godišnjice bitke na Neretvi, Udruženje brdskih biciklista MTBA organizuje rekreativnu vožnju u Jablanici u subotu 10.05.2014. godine. Okupljanje biciklista je u Jablanici ispred muzeja „Bitka na Neretvi“ u 10:30 h.

Za razliku od prosle godine kad se vozilo u pravcu sela Krstac istim putem kuda su se kretali ranjenici u II svjetskom ratu, ove godine je planirano da se popenje do vidikovca iznad Jablanice, potom spust odličnim ST-om nazad do pruge, a potom vožnja padinama Prenja iz pravca Donje Jablanice.

Okupljanje i polazak iz Sarajeva sa parkinga benzinske pumpe Braća Mujić na Stupu u subotu 10.05.2014. ujutro u 9:00 ili u Jablanici ispred muzeja isto jutro u 10:30.

Pogledajte i nekoliko fotografija krajolika kojim je planirana vožnja:

763 767

769

[box type=”alert”]

Aktuelna vremenska prognoza za Jablanicu za naredna tri dana:

[/box]

alignone

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.