Vožnje

15.09.2013. (nedelja) – Trebević – Ravna planina – Ozren – Visojevica

Udruženje brdskih biciklista MTBA poziva svoje članove i sve zainteresova bicikliste na vožnju na realaciji Vrbanja – Trebević – Ravna planina – Kadino selo – Ozren – Visojevica – Vogošća u nedelju 15.09.2013.  Prijave se primaju do subote 14.09.2013. u 21.00. Okupljanje i polazak sa mosta Suade Dilberović i Olge Sučić (Vilsonovo-Vrbanja) ujutro u 7:00.
Prijave na forumu mtb.ba na temi 15.09.2013. (nedelja) – Trebević – Ravna planina – Ozren – Visojevica

P9040419
F
oto: Ozrenko Mahmutović

Vožnja je otvorenog tipa, pravo učešća imaju svi. Osnovni parametri staze du dati u prilogu.

Tura zbog kilometraže i tehničke zahtjevnosti spada u teže ture i savjetujemo prijavu samo iskusnijih vozača. Ipak, obzirom da skoro cijelom dionicom (do Kadinog sela) postoji alternativa povratka lakšim putem, moguće je na vrijeme odustati ili skratiti u slučaju nepredviđenih okolnosti.

alignone

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.