BH scena

Učestvujte u igri i osvojite majice “Das ist Valter”

Do druge downtown utrke “Das ist Valter” ostalo je tek šest dana. Pripreme teku u najboljem redu a broj prijavljenih takmičara je jako velik. Kamp na Zmajevcu će uskoro biti spreman za doček prvih gostiju, obavljaju se posljednje pripreme za postavljanje staze, a “Valter” se sve više spominje, kako u čaršiji, tako i po bajkerskim internet forumima u cijelom regionu. Kako bi smo još više razbuktali euforiju oko ove jako interesantne utrke, odlučili smo u saradnji sa NVO Horizont napraviti dvije male nagradne igre.

1. Kviz znanja

Odgovarajući na pitanja vezana za svijet Downhill utrka, sljedećih pet dana svi članovi foruma mtb.ba će učešćem u kvizu imati priliku osvojiti majicu “Das ist Valter”.

Pitanja će biti postavljena javno na forumu mtb.ba, svaki dan tačno u 12:00. Prvi tačan odgovor na postavljeno pitanje zaslužuje nagradu. Kako bi što više ljudi imalo šansu osvojiti nagradu, propozicije igra nalažu da pobjednik jednoa dana nema pravo učešća u igru drugi dan tj. svako može osvojiti samo jednu majicu. Također, članovi mtb.ba tima (meri i mekee) i članovi organizacionog tima NVO Horizont nemaju pravo učešća u igri.

Svi dobitnici nagrada će iste moći preuzeti na štandu organizatora na da dan utrke 25.7.2010. ili na drugi način po dogovoru sa organizatorom igre.

Link prema temi na mtb.ba forumu sa kvizom znanja.

2. Izbor najboljeg naziva DH staze na Čavljaku

Pored kviza znanja organizujemo i malo takmičenje za izbor najboljeg imena nove DH staze na Čavljaku. Intervju sa momcima iz “Krda” vezano za ovu novu stazu smo napravili prije dva mjeseca. Staza je sada skoro gotova, ali još nema ime. Stoga je odlučeno da se zatraži i mala pomoć bajkerske zajednice. Svi članovi mtb.ba foruma (osim članova mtb.ba tima i “Krda”) imaju pravo dati negraničen broj prijedloga za naziv spomenute staze. Konkurs će trajati do nedelje 25.7.2010 kada će organizator (NVO Horizont) odabrati dva najbolja prijedloga koji će osvojiti kačket i majicu “Das ist Valter”. Najbolji prijedlozi će biti javno objavljeni.

Link prema temi na mtb.ba forumu sa izborom imena za DH stazu.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.