Događaji

Razmjena polovne ski opreme, Zetra 11-13.11.2009.

U nastavku donosimo vijest za koju vjerujemo da će interesovati mnoge posjetioce portala mtb.ba. Naime, naši prijatelji sa portala bhski.ba i ove godine organizuju sajamsku razmjenu polovne ski opreme pred nadolazeću sezonu. Sajam će se održati od 11. do 13. novembra u olimpijskoj dvorani Zetra. Kako veliki broj vas zimi bicikl mijenja za skije/snowboard, ovo vidimo kao dobru priliku da povoljno obnovite ili dopunite kolekciju svojh sportskih rekvizita za zimu, ili pak da prodate ono što vam u kući samo “skuplja prašinu”.
U nastavku slijedi članak preuzet sa portala www.bhski.ba.

Prilagodjavajući se trenutnom stanju i ekonomskoj krizi i ove godine organiziramo manifestaciju sličnu prošlogodišnjoj, ali u nešto smanjenom obimu.

Naime, u sklopu 35.Medjunarodnog sajma u Skenderiji i naše (www.bhski.ba) udruženje Urban ski će dati svoj doprinos organizacijom razmjene polovne opreme za zimske sportove na sličan način kao i lani. Dakle, svi zainteresirani će uz kupljenu ulaznicu, tokom sajma moći doći i prodavati/mijenjati svoju polovnu opremu za skijanje, snowboarding, klizanje ili sankanje.

Vašu opremu ćete moći prodati ili razmijeniti na slijedeće načine:

 1. Ukoliko prodajete sami, dovoljno će biti da platite ulaznicu za Sajam po cijeni od 1 KM i da dođete sa svojom opremom na prostor predvidjen za Snowshow
 2. Komisiona prodaja vaše polovne opreme za zimske sportove na festivalu SNOW-SHOW SARAJEVO ’09 će se odvijati na slijedeći način:Tokom sajma ćete moći donositi svoju opremu, a prijem će se vršiti kontinuirano tokom trajanja.
  Prilikom predaje, ispuniće se formular sa podacima o opremi, a mi vam možemo pomoći u procjeni vrijednosti.
  Prilikom predaje, organizatorima – Udruženju Urban ski će se plaćati naknade za usluge prodaje i uskladištenja opreme i to u vrijednosti:
  – par skija ili snowboard – 10 KM (štapovi, pancerice i buce uz skije/snowboard – bez
  naknade)
  – pancerice, buce, klizaljke, kacige, sanke – 5 KM
  – štapovi i ostalo 3 KM
 • Preuzimanje neprodane opreme ili novca od prodaje će biti organizirano tokom cijelog trajanja Sajma.
 • Vaša oprema koju predate biće sigurno skladištena u Skenderiji tokom sajma.
 • Neprodana roba se mora preuzeti najkasnije do zatvaranja sajma. Nakon toga naša odgovornost za nju prestaje

Izvor: www.bhski.ba

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.