Aktuelno

Novo u BiH: Fox 2012 u ponudi Gir.ba – POPUST 20% do 13.12.2011!!!

Bike shop Gir je putem svoje matične kompanije KEA Invest osigurao sve preduvjete za distribuciju i servisiranje proizvoda renomirane svjetske robne marke Fox.  Zadovoljstvo nam je bilo čuti vijest da će već početkom naredne godine, tačnije marta mjeseca, u Sarajevu otpočeti sa radom specijalizirani servis za Fox proizvode, koji će u svom portfoliu posjedovati isključivo specijalizirani alat i rezervne dijelove za Fox proizvode. Paralelno sa otpočinjanjem rada servisa, bike shop Gir će ponuditi i širok asortiman Fox proizvoda, od osnovnih modela viljuški i zadnjih amortizera za XC pa sve do najboljih DH modela.

U narednom periodu, tačnije do 13. decembra tekuće godine, donešena je odluka da se pripadnicima biciklističkih klubova i udruženja, koji se odluče za kupovinu Fox proizvoda omogući jedinstvena cijena sa rabatom od 20% u odnosu na redovne cijene. Cijene Fox proizvoda se mogu pogledati na web portalu www.gir.ba. Na portalu se nalazi samo dio asortimana, dok se za određene proizvode koji nisu izlistani na portalu, može dobiti ponuda nakon odgovarajućeg upita. Detalji vezani za specijalni rabat, mogu se dobiti u maloprodajnom objektu Gir, putem e-mejla info@gir.ba ili putem telefona +387 (0) 61 350 523.

Mogućnost kupovine putem beskamatnog kredita do 24 rate, moguće je uz predočenje VISA kartice Unicredit banke.


Kashima premaz; FIT (FOX izolovani sistem ulja u zraka); Teralogic… samo su neke od vrhunskih tehnologija na Fox amortizerima

Više o kvaliteti i specifičnosti Fox proizvoda, kao i modelima i namjeni, može se potražiti na službenom Web portalu www.foxracingshox.com.

www.gir.ba

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.