BH scena

Ljetni biciklistički kamp 2012 (BK Živinice)

Biciklistički klub “ŽIVINICE” organizuje “Ljetni biciklistički kamp 2012″ za djecu uzrasta od 7 do 15 godina koji će se održati u periodu od 20.08. do 01.09.2012. godine na lokalitetu “Rajskog jezera”.

Kamp je kocipiran tako da će učesnici kampa u navedenom periodu svakim radnim danom od 17:00 do 19:00 sati, dolaziti na “Rajsko jezero” i prisustvovati predavanju i praktičnoj nastavi na temu koja se bude obrađivala po planu i programu kampa.

Teme kampa su: 

* sigurnost u saobraćaju

* biciklizam

* podjela bicikala na kategorije (XC, DH, gradski bicikl i dr.)

* pravilno voženje bicikla

* osnove prve pomoći

* osnovne popravke bicikla (zamjena probušene gume, zamjena pakni na kočnicama, podešavanje kočnica, podešavanje mjenjača i dr.)

* osnove kartografije i GPS uređaja

* poštivanje saobraćanih propisa

* ponašanje biciklista i dr.

Voditelj kampa je profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja Zlatan Kamberović uz asistenciju ostalih članova Biciklističkog kluba “ŽIVINICE”.

Organizator je za sve učesnike kampa, koji budu prisutni i aktivno učestvovali na najmanje 8 od 10 radionica obezbjedio i prigodne praktične poklone.

Prijavu za učešće u kampu popuniti OVDJE, a prijaviti se možete i tako što na broj telefona 062 531 913 pošaljete SMS sa svim potrebnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, mjesto stanovanja, datum rodjenja, broj telefona/mobitela i ime jednog roditelja/staratelja).

Sve potrebne dodatne informacije možete dobiti na gore navedeni broj telefona ili na e-mail info@bkzivinice.com

NAPOMENA:

* Svi učesnici koji se uredno prijave potrebno je da prilikom prvog dolaska u kamp donesu potpisanu pismenu saglasnost roditelja/staratelja koju možete preuzeti OVDJE 

Izvor: www.bkzivinice.com

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.