Vijesti iz sporta

Izvještaj sa 2.kola Zimske lige IPGŽ (HR) & SLOVENIJE

U nastavku donosimo “oficijelni” izvještaj sa 2.kola međunarodne zimske MTB lige Hrvatske i Slovenije, a iz pera Saše Popovića – Popa (CRO MTB PRESS).

Gle Pere junačine, kako bježi ispred progonitelja !

Labin, točnije Dubrova 13.12. 2009. – Vijeće staraca Zimske mtb Lige na održanoj sjednici u V.I.P. salonu organizatora BBK Istra Bike Labin, prije početka 2. kola 3. Zimske International MTB Lige odlučilo je da više neće pisati izvještaje sa utrka ili davati medijima pisane materijale, jer je to po zaključku ovoga vrlo starog vijeća prevaziđena i zastarjela metoda izvještavanja svekolike biciklističke javnosti koja ionako više voli vidjeti svoje prezime i ime u nekom izvještaju pa makar ono bilo na 2756. mjestu poretka u nekoj utrci.

Od sada pa na dalje prelazi se na najnovija tehnološka dostignuća pa je nakon utrke odmah a do 4:00h ujutro, noćom, majstor Dino, Dino Alberini sastavljao i pustio u oprticaj ovo izvješće sa vrlo kratkim komentarom:  http://www.youtube.com/watch?v=s0ZufkaIYDI

Ili na: http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1135373738#/video/video.php?v=1190163272980&ref=mf

Time je svakom čitatelju, pardon, izvinite, odnosno opravičujemo se, pušteno na volju da sam komentira utrku gledano iz njegovog kuta. Time će sve nedoumice biti riješene već u startu.

Napominjemo da osim službenog komentara na ovom zapisu a vezanog za humanitarni dio ove velebne priredbe svaki ponaosob može u svojem prostoru komentirati kako i što hoće.

Još bi samo napomenuli da su ligaši skupili nešto sredstava (preko1.700,00 kn) dobrovoljnim prilozima i predali ih odmah Dejanu Nišanđiću.

Na kraju bi se zahvalili : Robertu Faraguni i svim njegovim đevojkama i momcovima na odličnoj organizaciji ove njima početničke utrke, ovog prvijenca što se tiče Zimskih liga, te svom osoblju Restauranta Dubrova – na licu mjesta – na izvrsnoj maneštri i fantastičnom toplom napitku od soka bijelog grožđasa dodatkom klinčića.

PERO ZUPANČIĆ – VENI , VIDI , POBJEDI OPET

Rezultati i sve ostalo nalazi se na uobičajenom mjestu www.adriatic-timing.com koji se ujedno ovim putem izvinjava , ispričava i opravičuje na kašnjenju rezultata a do kojih je došlo zbog neposlušnih momaka na utrci.

Pobjedio je opet Petar Zupančić – KD Calcit Kamnik, ispred Aleša „ČARAPE“ Hrvatina BK Buzet i novog ligaša Janeza Dejaka ŠD Energija no i svi ostali su apsolutni pobjednici.

Evo, za kraj, upravo nam je pristigao i jedan telegram ( koja zastarjela metoda slanja, kaj on nije čuo za golubove pismonoše) koji ćemo vam prenijeti:

“Mislim da je izgledalo bolje nego finale UCI MTB u Schladmingu.

I film i VIP prostor i ljudi.

Hvala za ljep dan.”

Aleš Boben – številka 46 – Postojna

Tekst: Pop – CRO MTB PRESS INFO – Saša Popović i M.C.G. ZIMTBL. S. By Dino, Dino Alberini

( Mouvie Central Golden Zimska INTERNATIONAL MTB Liga Studio )

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.