Region

Druga etapa utrke “Adria Bike 4 islands MTB race” startala s trajekta

Biciklisti iz 19 zemalja uspješno su završili drugi dio jedinstvene utrke, “Adria Bike 4 islands MTB race”, koja se nakon Krka, preselila u Loparu na otoku Rabu

_DSC2883 (Custom)

U Loparu na otoku Rabu završila je druga etapa “Adria Bike 4 islands MTB race” utrke. Nakon Krka, preko 200 profesionalnih i rekreativnih  biciklista is 19 zemalja preselilo se na Rab gdje su u paru odvozili novih 60 kilometara.

_MG_1507 (Custom) _MG_1509 (Custom)

Osim što su sudionici prolazili stazama koje su tik uz more te su tako na potpuno drugačiji način uživali u ljepotama kvarnerskog arhipelaga, organizatori su im ovaj put priredili pravo iznenadenje. Druga etapa “Adria Bike 4 islands MTB racea ” startala je direktno s trajekta, a kapetan broda potrubio je za početak utrke. “Vozio sam na natjecanjima  po cijelom svijetu, ali ovakav originalni start nisam nigdje doživo.” , rekao je čeh Jiri Krivanek, koji je zajedno sa svojim partnerom stigao prvi na cilj. Tako su ponovno potvrdili dominaciju u muškoj kategoriji.

_DSC3033 (Custom) _DSC6459s (Custom)
_DSC3184 (Custom) _DSC3099 (Custom)

Slična situacija je i kod žena. Drugu pobjedu za redom odnijele su sestre Zorana i Gorana Težak iz Hrvatske. Najbolji muško-ženski par bio je Wouter Cleppe i Veronika Cseh iz Mađarske, a muškoj kategoriji iznad 45 Konstantin Kuzmin i Matijaž Murgelj prvi ušli u cilj.

[box]Oficijelni rezultati:

[/box]

Predstavnici BiH su danas popravili svoj plasman pa je tim Kastel iz Banja Luke (Goran Stijak i Emerik Ridolfo) završio drugu etapu na 16. mjestu za 3h 9’, dok su vozači MTBA Ozrenko Mahmutović i Ivan Gakić završili na 25.  mjestu sa vremenom 3h 33’.

_GRI7405S (Custom)
_DSC6909S (Custom) _DSC6745S (Custom)

Natjecatelji su sada na pola puta. Dvije etapa su iza njih, dvije ispred. Trenutni poredak po timovima je: Kross-Prestige u muškoj kategoriji, kod žena Giant Adrenalina Women Team, najbolji muško-ženski par je Union Tools Team, a muškarce iznad 45 godina predvode Bike Shop 45+.  Nakon Krka i Raba, biciklisti odlaze u mjesto Merag na otoku Cresu. Rezultati svih etapa se zbrajaju, a 18.04. dobiti ćemo pobjednike prvog „Adria bike 4 islands racea“.

WEB: www.adriabike.hr

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.