Vožnje

7.11.2010 (nedelja) – Drežnica – Čabulja

Od Čabulje ne odustajemo:). Za ovaj vikend ponovo najavljujemo vožnju na Čabulju (pročitajte izvještaj sa prošlogodišnje vožnje) Vožnja je otvorenog tipa, a prijave primamo do subote 6.11.2010 u 12.00.
Okupljanje zakazujemo za 6:45 u nedelju 7.11.2010. na otvorenom parkingu pumpe Braća Mujić na Stupu. Prijave na forumu mtb.ba na temi 7.11.2010 (nedelja) – Drežnica – Čabulja.
Tura spada u teške sa 60tak km i oko 1500m visinskog uspona. Obzirom da je dan sve kraći, molimo prijavu iskusnijih biciklista, kao i nošenje lampi za mrak.

Obavezna biciklistička oprema (kaciga) i odjeća za malo hladnije vrijeme.

Obzirom da je vremenska prognoza varljiva, imamo alternativu u slučaju kiše na Čabulji- idemo do Hutovog blata i odatle jedna duga voznja do Popovog polja i pećine Vjetrenice. Ovo imajte u vidu i prilikom planiranja putovanja jer jer do Hutovog blata treba 3 sata vožnje…


Uspon iz kanjona Drežanke i pogled na kanjon Neretve


Krajolik Podčabulje i pogled na Prenj

alignone

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

One Reply to “7.11.2010 (nedelja) – Drežnica – Čabulja

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.