Vožnje

4.7.2015(subota) – Lukomir (Bjelašnica)

015 Slika_1076 (Custom)

Udruženje brdskih biciklista MTBA u subotu 4.7.2015 organizuje MTB vožnju na Bjelašnicu, od Igmana, preko Štinjeg dola do sela Lukomir i nazad do Sarajeva.

Dužina ture će zavisiti od spremnosti grupe i opcije povratka iz Lukomira. Glavni prijedlog je povratak preko Mehinih luka do Tarčina http://www.mtb.ba/staze/babindol-lukomir-tarcin/

Okupljanje i polazak iz Sarajeva je u subotu 4.7.2015 u 8:00 sa pumpe Braća Mujić (Stup), i Malom Polju (Igman), plato iznad skakonica u 9:00.

3 4

Pogledajte i nekoliko fotografija krajolika kojim je planirana vožnja te pročitajte izvještaj sa iste: http://www.mtb.ba/bjelasnica-lukomir/ 

Tura zbog kilometraže i tehničke zahtjevnosti spada u srednje teške ture, prilagođena širem krugu rekreativaca.

alignnone size-medium

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.