Vožnje

20.11.2011 (nedelja) – Ljubuški (BK Mostar)

Udruzenje brdskih biciklista (MTBA) poziva sve članove i simpatizere na rekreativnu biciklističku turu kou organizuju naše kolege iz BK Mostar. Polazak je u nedelju 20.11.2011. u 7,00 sa benzinske pumpe Braća Mujić u Sarajevu, a povratak u nedjelju u večernjim satima. Prijave na forumu mtb.ba na temi 20.11.2011 (nedelja) – Ljubuški (BK Mostar) se primaju do subote 19.11.2011. do 12,00 sati. U prijavi OBAVEZNO navesti posjedujem/ne posjedujem automobil i koliko ima mjesta za bicikl.

Plan je da se u nedelju ujutro oko 9 sastanemo sa mostarskim bajkerima i zajedno uputimo prema Ljubuškom i vodopadu Kravice. Nakon toga slijedi promotivna tura koja će biti iskorištena za snimanje kadrova dokumentarnog filma o biciklizmu. Nakon toga slijedi još vožnje (ukupno oko 40km) posle čega je planirano zajedničko druženje uz obezbijeđen ručak u restoranu (menij je usklađen sa prehrambenim navikama svih učesnika).

alignone

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.