Vožnje

11.11.2012 (nedelja) – Čelinska planina

Udruženje brdskih biciklista MTBA poziva svoje članove i sve zainteresova bicikliste na vožnju na Čelinsku planinu  u nedelju 11.11.2012. Prijave se primaju do subote 10.11.2011 u 15.00. Okupljanje i polazak sa parkinga benzinske pumpe Braća Mujić na Stupu u nedelju  11.11.2012 ujutro u 7:30. Prijave na forumu mtb.ba na temi 11.11.2012 (nedelja) – Čelinska planina 

Vožnja je otvorenog tipa, pravo učešća imaju svi, ali napominjemo da prilikom raspoređivanja za prevoz prednost imaju članovi MTBA.Osnovni parametri staze du dati u prilogu. Tura spada u srednje teške ture (kondiciono).

Obavezna biciklistička oprema (kaciga) i poželjna odjeća i za malo hladnije vrijeme. Obavezno ponijeti dovoljne količine vode i hrane za cjelodnevnu vožnju.

alignone

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.