Vožnje

7.6.2015(nedelja) – Tisovica (Prenj)

 

Udruženje brdskih biciklista MTBA u nedelju 7.6.2015 organizuje atraktivnu MTB vožnju na Tisovicu, biser među planinskim dolinama BiH smješten u srcu Prenja.

Dužina ture je oko 45km sa usponom od oko 1700m što turu svrstava u teže ture i prijavu savjetujemo samo iskusnijim biciklistima. Rutu kretanja se može pogledati na: http://www.mtb.ba/tisovica-iz-konjicke-bijele/

Okupljanje i polazak iz Sarajeva je u nedelju 7.6.2015 u 6:45 sa pumpe Braća Mujić (Stup), i u Konjicu u 8:00 u blizini restorana Han.

Pogledajte i nekoliko fotografija krajolika kojim je planirana vožnja te pročitajte izvještaj sa iste: http://www.mtb.ba/prenj-tisovica/
 

 

Tura zbog kilometraže i tehničke zahtjevnosti spada u srednje teške ture i savjetujemo prijavu iskusnijih vozača.

alignnone size-medium

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.