BH scena

Trek u novoj prodavnici bicikla u Sarajevu

Uz biciklistički servis “Bike doctor” na Grbavici koji se do sada bavio uvozom Trek bicikla, u Sarajevu je otvoren novi prodajni prostor u kojem je moguće kupiti bicikle ovog renomiranog američkog proizvođača. Firma Vision trade d.o.o. je na Otoki otvorila prodavnicu sa bogatom ponudom Trek bicikla koja će zadovoljiti i najprobirljivije kupce. Bilo da tražite bicikl za dijete, jednostavniji XC ili kvalitetni i bogato opremljeni full suspension, Trek ima rješenje za vas.

Iako nije riječ o klasičnom predstavništvu već samostalnoj kompaniji, iz firme Vision trade kažu da će se posvetiti uglavnom jednom brandu i eventualno, za sladokusce, omogućiti i nabavku Gary Fisher modela koji je globalno u sklopu Treka. Ovisno o potrebama tržišta, u perspektivi je uvođenje i marke Fuji, osnovane daleke 1899. godine koju takođe isporučuje zagrebačka Rog Joma, direktni partner firme Vision Trade.

Od prateće opreme, uz Shimano, Sram i Bontrager očekuju se još neka iznenađenja, no, odgovorni iz Vision trade ističu kako namjeravaju raditi na duge staze pa je za sada akcenat stavljen na Treka. U momentu otvaranja prodavnice za uži krug prijatelja i medije cijene nisu bile formirane, ali saznajemo da će biti konkurentne što uz kvalitet i tradiciju ovog američkog brenda može samo da obraduje ljubitelje biciklizma u Bosni i Hercegovini.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

3 Replies to “Trek u novoj prodavnici bicikla u Sarajevu

  1. svaka čast ,bio ,vidjeo, ovako nešto je trebalo u ovom gradu i ranije

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.