Region Takmičenja

Rasprodan 4 Islands MTB stage race 2016

4 Islands MTB stage utrka na 4 otoka rasprodana 2 mjeseca prije početka i očekuje dvostruko više natjecatelja od prošle godine!

DSC2608-Custom

4 Islands utrka koja se održava na Krku, Cresu, Rabu i Lošinju bez sumnje se profilirala u jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih stage race utrka – 400 vozača brdskog biciklizma s 5 kontinenata prijavili su se na 2. izdanje spomenute utrke koje će se održati u travnju ove godine.

Utrka je rasprodana 2 mjeseca unaprijed te će na njoj sudjelovati dvostruko više natjecatelja nego na 1. izdanju održanom prošle godine. 4 otoka će ponosno ugostiti bicikliste sa svih strana svijeta, od Slovenije, Češke, Slovačke, Austrije i Njemačke do Nizozemske, SAD, Južnoafričke Republike, Kanade, Meksika. Svi oni imat će priliku iskusiti i doživjeti staze koje oduzimaju dah, patnju i radost, partnere i rivale, utrku u kojoj su svi oni koje je završe zapravo pobjednici.

MG_1507-Custom

Tomislav Zobec, direktor utrke, kaže: „Ponosni smo što je nakon tek godinu dana koliko postoji naša utrka prepoznata među strastvenim vozačima brdskog biciklizma. Trudimo se iskoristiti sve blagodati koje u Hrvatskoj imamo kako bi trku na 4 otoka stavili na mapu najpopularnijih svjetskih trka. To što smo utrku prodali 2 mjeseca unaprijed doživljavamo vrlo uspješno i motivirajuće – naša utrka je još uvijek novorođenče i želimo biti bok uz bok s najboljima. Pozitivno gledamo na to da su sudionici strastveni amateri i profesionalci i/ili bivši profesionalci iz različitih zemalja svijeta, to utrku čini bogatijom i različitom. Svi mi koji radimo u organizaciji utrke s punim povjerenjem vjerujemo da ćemo pružiti vrlo visoku uslugu našim gostima te smo uvjereni u pozitivne reakcije.“

INFORMACIJE: Datum: 13.04.2016.-16.04.2016.

Lokacije: otoci Krk, Rab, Cres i Lošinj

Registracije:

  • Utorak 12.04.2016. od 14:00 do 20:00 (Baška, otok Krk)
  • Srijeda 13.04.2016. od 7:00 do 9:00 (Baška, otok Krk)

Start: Baška, otok Krk

Kategorije: Isključivo tim od dvoje ljudi u sljedećim kategorijama:

  • muškarci mlađi od 45 godina
  • muškarci stariji od 45 godina
  • žene
  • mješani parovi

Kontakt: Nikolina Blesić, nikolina@adriabike.hr

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.