Vožnje

Prokoško jezero i nekropola Maculje, 10.07.2016. (nedelja)

57031142

Brdsko-biciklističko udruženje MTBA zajedno sa partnerima iz Mostara, Sarajeva i Vlasenice, najavljuje nastavak projekta “Biking and Heritage for Bosnia and Herzegovina” koji se realizuje grant sredstvima Ambasade Sjedinjenih američkih država u BiH.

Sljedeća vožnja organizuje se u nedjelju 10.07.2016. do nekropole Maculje (N.Travnik) i dalje do Prokoškog jezera. Start ture je u 10:00 iz Gornjeg Vakufa / Uskoplja i Novog Travnika, a detalje ture možete pogledati na: https://www.runtastic.com/en/routes/dvakuf i https://www.runtastic.com/en/routes/ntravnik

22788743

Sredstvima Ambasade obezbjeđen je prevoz za 10 osoba sa biciklima, iz Mostara, Sarajeva i Vlasenice, a ostali koji žele učestvovati trebaju obezbjediti vlastiti prevoz.

Okupljanje u Mostaru je u 7:00 ispred Ciklocentra, odakle se kreće na turu. Okupljanje i polazak iz Sarajeva je sa benzinske pumpe Gazprom u Bačićima (Stup-Rajlovac) u 7:30.

Prijave za vožnju na facebook i internet stranici udruženja odnosno projekta i forumu mtb.ba portalaU prijavi obavezno navesti kontakt telefon.

Obavezna oprema: Ispravan brdski bicikl, kaciga i rukavice

 

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.