Aktuelno BH scena Vožnje

Fondacija Kairos iz Busovače organizira MTB turu

Fondacija Kairos iz Busovače u sklopu projekta Biciklizam „put do boljeg i ljepšeg življenja“, planira provesti nekoliko aktivnosti.

Za sve zaljubljenike u biciklizam i prirodu, članovi Fondacije pripremaju prigodne brdske biciklističke ture. Ture su podijeljene prema težini na srednju i tešku odnosno prva: Busovača-Pridolci-Slapovi kozice-Vladića vrh-Kačuni-Busovača i drugu: Busovača-Busovačka planina-Pridolci- Slapovi kozice-Vladića vrh-Kačuni-Busovača.

Biciklističko druženje započeti će 13.10. (subota) okupljanjem ispred TC Party u 08.00 sati.
Pozvani su svi ljubitelji brdskog biciklizma da nam se pridruže u promociji zdravlja i brdskog biciklizma. Za sve učesnike osigurana je flaširana voda i sendviči.

Prijavom na vožnju sudionik potvrđuje da je upoznat sa pravilima Fondacije, da sudjeluje na vlastitu odgovornost i izjavljuje da fondacija ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nesreće na biciklističkoj vožnji.

Za sve informacije možete se obratiti na broj 063-797-580.

Razvoj biciklizma posebno brdskog biciklizma može imati i utjecaj na razvoj ruralnog turizma u općini Busovača koja ima odlične potencijale za razvoj brdskog biciklizma.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.