Svijet biciklizma

Dobrovoljni poziv za povrat pojedinih serija Fox vilica

Fox je objavio dobrovoljni poziv za povrat vilica godišta 2013 Serije 32 i Evolution 34, 120-160 sa ketridžom O/C (ostale vilice i amortizeri nisu uključeni u poziv). Do sada je prodato oko 40.000 ovih vilica, od toga oko 12.500 u Americi i Kanadi. Većina vilica je bila namijenjena za bicikle Scott, Specialized, Trek, Kona, Cannondale i druge brendove, koji su proizvedeni sa ovim vilicama. Opoziv je urađen zbog teoretske opasnosti da se odvoji donji dio vilice. Do sada je zabilježen jedan takav primjer.

Ako sumnjate da vaša vilica spada u potencijalnu grupu za koju je objavljen opoziv, prestanite koristiti vaš bicikl sa ovom vilicom i slijedite upute u nastavku kako bi ste provjerili status/ identifikaciju vaše vilice.

Ako vaša vilica spada u opozvane vilice, Fox ovlašteni servis će je popraviti i poslati natrag u njihovom trošku.
Identifikacija vilice za opoziv (na etiketi je natpis EVOLUTION):
image006 image002
Svi korisnici ove vilice, pročitajte Code sa poleđine (fotka iznad ) i unesite taj Code na web stranici: http://www.ridefox.com/content.php?c=recall
image003
U slučaju da dobijete ispis: “Your fork is potentially affected – Serial Number required” Postoji mogućnost da je vaša vilicaopozvana. Upišite serijski broj (slika ispod):
image005

Ako vaša vilica spada u grupu opozvanih vilica, prestanite je koristiti i kontaktirajte svog najbliži bike shop ili Fox uvoznika:

KEA Invest d.o.o.
Đoke Mazalića 4
71000 Sarajevo

telefon: 061 350 523
e-pošte: info@gir.ba

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.