Škoda XC liga

BK Mostar: Uređenje staze za prvu utrku sezone

Građanska incijativa “Zajedno za Trimušu” iz Mostara i Biciklistički klub Mostar danas su organizirali akciju čišćenja pod nazivom “Svi na Trimušu”.

IMG_20130323_130845a

Akciji se odazvalo 60-tak građana među kojima su bili i članovi Ekološke sekcije Koledža ujedinjenog svijeta Mostar, Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, učenici osnovnih škola s učiteljima,te građani koji žive na području Trimuše. Akciju je podržalo i Javno poduzeće “Parkovi” iz Mostara.

“Zahvaljujemo svima koji su se odazvali ovoj akciji i na ovaj način pokazali visoku razinu ekološke svijesti te građanske solidarnosti i odgovornosti”, kazao je Darko Karačić iz Građanske inicijative.

IMG_20130323_130530a IMG_20130323_130845a

Predsjednik Biciklističkog kluba Mostara Toni Zorić izrazio je zadovoljstvo što je BK Mostar bio suorganizatorovakve akcije, napominjući kako će se na lokalitetu Trimuše sredinom idućeg mjeseca održati biciklistička utrka u sklopu državne Škoda XC lige.

“Utrka koju organizira BK Mostar stavit će Trimušu na biciklističku mapu jugoistočne Europe. Drago nam je što smo danas bili dio velike ekološke akcije kojom ćemo svoj grad i Trimušu pokazati u njezinom najboljem izdanju i učiniti je ponosom svih nas”, kazao je Zorić.

Inače, u posljednje dvije godine Građanska inicijativa je organizirala dvije velike akcije čišćenja Trimuše u kojima je sakupila više od 300 vreća smeća te osigurala znak na ulazu Trimuše o zabrani ulaska automobilima u noćnim satima.

Goran Prskalo, BKMostar.ba

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.