Vožnje

21.07.2013. (nedelja) – Bradina – Martinov grob – Neretvica – Ostrožac

Udruženje brdskih biciklista MTBA poziva svoje članove i sve zainteresova bicikliste na vožnju od Bradina – Martinov grob – Neretvica – Ostrožac  u nedelju 21.07.2013.  Prijave se primaju do subote 20.11.2013. u 12.00. Okupljanje i polazak sa benzinskoj pumpi Braća Mujić na Stupu u nedelju 21.07.2013. ujutro u 7:00Prijave na forumu mtb.ba na temi 21.07.2013. (nedelja) – Bradina – Martinov grob – Neretvica – Ostrožac

14 15

Vožnja je otvorenog tipa, pravo učešća imaju svi, ali napominjemo da prilikom raspoređivanja za prevoz prednost imaju članovi MTBA. Osnovni parametri staze du dati u prilogu.

Tura zbog kilometraže i tehničke zahtjevnosti spada u teže ture.

alignone

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.