Vožnje

18.11.2012 (nedelja) – Ljubuša

Udruženje brdskih biciklista MTBA poziva svoje članove i sve zainteresova bicikliste na vožnju na Ljubušu  u nedelju 18.11.2012. Prijave se primaju do subote 17.11.2011 u 15.00. Okupljanje i polazak sa parkinga benzinske pumpe Braća Mujić na Stupu u nedelju  18.11.2012 ujutro u 7:00Prijave na forumu mtb.ba na temi 18.11.2012 (nedelja) – Ljubuša

Vožnja je otvorenog tipa, pravo učešća imaju svi, ali napominjemo da prilikom raspoređivanja za prevoz prednost imaju članovi MTBA.Osnovni parametri staze du dati u prilogu. Tura zbog kilometraže i kratkog dana spada u teže ture (kondiciono).

Obavezna biciklistička oprema (kaciga) i poželjna odjeća i za hladnije vrijeme. Obavezno ponijeti dovoljne količine vode i hrane za cjelodnevnu vožnju.

alignone

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.