Događaji

Otvaranje izložbe fotografija “Bicikl(ista) i okolina”, galerija “Boris Smoje”, 14.3.2010 u 19:00

Foto konkursU nedjelju 14. marta u 19:00 u galeriji “Boris Smoje” u Radićevoj ulici u Sarajevu bit će otvorena izložba fotografija pod nazivom “Bicikl(ista) i okolina”, a u organizaciji biciklističkog kluba “Trek” iz Sarajeva. Iste večeri će biti proglašena najbolja fotografija i dodjeljene zahvalnice pokroviteljima i sponzorima izložbe. Posjetioce će na ulazu dočekati uniformisani biciklisti biciklističkog kurirskog servisa “Probajk” iz Sarajeva, koji će ujedno promovisati svoje usluge. U toku večeri nastupiće Irfan Tahirović Trio.

Inače, o rezultatima ovog konkursa smo vas već obavijestili u članku “Rezultati foto konkursa – pobjednička fotka Gorana Drndelića”. U ovom člankusmo objavili i pobjedničku fotografiju.

Biciklistički klub “Trek” Sarajevo osnovan je 2006. godine kao jedan od mlađih biciklističkih klubova s ciljem popularizacije biciklizma kao transportnog sredstva, rekreacije i sportskog takmičenja u Kantonu Sarajevo. Do sada su aktivnosti kluba bile usmjerene na edukaciju mladih kroz školu biciklizma, organizaciju nekoliko biciklističkih utrka, ali i učešće članova kluba na domaćim i regionalnim brdsko-biciklističkim takmičenjima.

PR biciklističkog kluba “Trek”

Dino Salihagić

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

6 Replies to “Otvaranje izložbe fotografija “Bicikl(ista) i okolina”, galerija “Boris Smoje”, 14.3.2010 u 19:00

  1. Može li kakva fotka sa dijelom SA gdje se održava izložba?!? Hvala mnogo!

  2. Galerija je preko puta Buybooka, sa lijeve strane kad se ide Radićevom od Obale prema BBI-u.

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.