Vožnje

Nekropola Majevica (Tuzla), 26.06.2016.

43061186

Brdsko-biciklističko udruženje MTBA zajedno sa partnerima iz Mostara, Sarajeva i Vlasenice, najavljuje nastavak projekta “Biking and Heritage for Bosnia and Herzegovina” koji se realizuje grant sredstvima Ambasade Sjedinjenih američkih država u BiH.

Sljedeća vožnja organizuje se u nedjelju 26.06.2016. u 11:30 iz Tuzle na Majevicu. Detalje ture možete pogledati na: https://www.runtastic.com/en/routes/tuzla-majevica

Obzirom da je tura tehnički i kondiciono manje zahtjevna, nakon vožnje je planirana posjeta Panonskim jezerima u Tuzli 🙂

50872559 Panonsko_jezero-tuzla

Sredstvima Ambasade obezbjeđen je prevoz za 10 osoba sa biciklima, iz Mostara, Sarajeva i Vlasenice, a ostali koji žele učestvovati trebaju obezbjediti vlastiti prevoz.

Okupljanje u Mostaru je u 6:00 ispred Ciklocentra, odakle se kreće na turu. Okupljanje i polazak iz Sarajeva je sa benzinske pumpe Gazprom u Bačićima (Stup-Rajlovac) u 8:00.

Prijave za vožnju na facebook i internet stranici udruženja odnosno projekta i forumu mtb.ba portalaU prijavi obavezno navesti kontakt telefon.

Obavezna oprema: Ispravan brdski bicikl, kaciga i rukavice.

mekee
Za život i provod zaradjuje kao programer. Vozi srebreni FS bajk i rijetko ga pere.
http://www.mtb.ba

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.