ForumPomoćTražiPrijavaRegistracija
Anketa
Pitanje: Po vasem izboru najbolji bicikl
Capriolo
Scott
GT
Specialized
Trek
Cube
Cannondale
Unis
Kona
Ghost
Merida
Polar

Str: [1] 2 3 4
Izaberite najbolji bicikl!
Ovde cemo postaviti anketu, na kojoj cemo glasati za najbolju marku bicikla.
Pod tim ne mislim na jedan model, nego na citavu kompaniju koja proizvodi bicikl.
Kriteriji su sve sto je imalo bitno: cijena, dizajn, kvalitet, pristupacnost, dugotrajnost, lakoca prodaje kao rabljenog, cijena rabljenog, subjektivni dojam, objektivni dojam.

Stavio sam vecinu sto se kod nas vozi, sigurno da ima jos modela koji su na cesti-brdu, medutim ovo je ono sto vecina vozi i posjeduje!

Cilj ove ankete jeste da se vidi, kojoj marki mi odajemo najvise povjerenja i respecta.
Molio bih da se suzdrzite prepucavanja koja je marka bolja ili losija. Te da se drzimo teme i vidimo stav vecine.

« Zadnja izmjena: 30.07.2010 u 20:35 od Amar »
1) Sve je to sex
2) Svi smo mi Koreja
3) Mahmurni udarac pijanog Leptira
Ne mozes se ti praviti pametan koliko ja glup!

trek - zbog fenomenalnog dizajna Namigujem
iako sam glasao za GT-a Sirast

It's easier to ask for forgiveness than for permission.

...najbolji je onaj, koji mi je među nogama... bicikl...  Sirast Sirast Sirast

Eto, ako bi mogla mala napomena: u anketu nije ubačen Planetbike (brendovi Polar Alpina...), i mišim da je dosta zastupljen...

2010: 2122.7 + jedan kvalitetan pad, kad je Svjetlana zvala, a kaciga spasila...

nema mog pacikla Tužan

Slazem se sa Zeljkom, najbolji je onaj koji mi je medju nogama - bicikl, dakle onaj koji vozim.

...evo, ja glasao... ...kao i uvijek, sam na začelju kolone, nosim svijeću, ili bar blinker, da nas ne udare odozada...

...a kad vidjeh rezultate...  Smješko Smješko Smješko  ...vidim da ću se morati Specijalizovati...  Smješko Smješko Smješko

ahahahahaha, izvinite, ali nešto mi je sve smiješno jutros....

2010: 2122.7 + jedan kvalitetan pad, kad je Svjetlana zvala, a kaciga spasila...

ROG...

Samo scott!

1) Sve je to sex
2) Svi smo mi Koreja

morewood, iron horse...

to su bicikli, a ne specialized...

Trek  Šokiran

a ovdje u FR samo gledamo commencal i lapiere...
Ovo sto je kod nas zastupljeno je skroz drugi svijet od europe.Svijet udaljen 300 galaksija od BiH hahahha
Ali hajde..glasao sam za opoziciju kao i vazda:P

KRDO Crew/nvo Horizont/Zlatni Medvjed DH Team

a ovdje u FR samo gledamo commencal i lapiere...

Ma nista to, znamo mi 'vamo sta valja...   Namigujem

Fale mnogi cestovni brendovi, al hajd, moj glas ipak ide Cannondale-u (iako ga bash i nema na nasim cestama...)

Evil i Cove, more i Yeti

Ma stavilo sam ono sto se vozi, sto je zastupljeno. I sto mozemo naci kao da kupimo kao koristeno.
Mada definitivno kada bih uzimao bajk koje gledamo po slikama na stranim forumima onda bi izbor pao izmedu: lapierre i santa cruz-a!

1) Sve je to sex
2) Svi smo mi Koreja

Str: [1] 2 3 4

Skoči na:  

Pokreće MySQL © MTB.ba zadržava prava na dizajn foruma. Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Pokreće PHP