ForumPomoćTražiPrijavaRegistracija
 Str: [1]
"Misoca" Ilijas-Breza-Vogosca
Turu je organizovao Hakazvaka, Kenan je bio vodic. Ja nisam bio nista ali sam imao par dobrih provala. Na pocetku odma Kamikaza izvodi harikiri i rusi pola skupine. Nema veze, rekao je da ce nadoknaditi dvije iskrivljene felge svojim pozamasnim dzeparcem!!
A Hakazvaka, Hakazvala je izgubio moje trupe do Vogosce. Te ovom prilikom apelujem njegovim roditeljima da ga ne pustaju ni u granap, a kamol na planinu. Pa covjek se izgubio od Koseva do Vogosce =)
Tura ce biti pamcena po velikim kolicinama smijeha, Lelinom skakanju na Van Gogu noc ranije. Nema veze, j*bo raju Tužan I opasnom uzviku NEEE na pojavu opasno mutiranih "sokol" leptira. Ja ne znam cime ih hrane, ali ono nisu normalni leptiri...
Slike slijede Sirast

« Zadnja izmjena: 28.07.2010 u 22:57 od Amar_Nj »
1) Sve je to sex
2) Svi smo mi Koreja
3) Mahmurni udarac pijanog Leptira
Ne mozes se ti praviti pametan koliko ja glup!

1) Sve je to sex
2) Svi smo mi Koreja

1) Sve je to sex
2) Svi smo mi Koreja

Ja Amaru ništa ne vjerujem, lik je nepouzdan totalno, pogledajte samo taj pogled koji ne ulijeva ni trunku povjerenja...

Harun je očito iamo standardne ispade, al mislim da vam je najviše belaja stvarala ova Lejla. Ko nju pusti da vozi, zna se da ne može dvaput okrenut pedalu a da se ne zadiše... katastrofa!

Čujem i da je Šemsudin osvojio i žutu i zelenu i tačkastu majicu vožnje. Šemso, idući put voziš sa 1,1 barom u gumama i sa izvučenom suspenzijom!

Ja Amaru ništa ne vjerujem, lik je nepouzdan totalno, pogledajte samo taj pogled koji ne ulijeva ni trunku povjerenja...

Harun je očito iamo standardne ispade, al mislim da vam je najviše belaja stvarala ova Lejla. Ko nju pusti da vozi, zna se da ne može dvaput okrenut pedalu a da se ne zadiše... katastrofa!

Čujem i da je Šemsudin osvojio i žutu i zelenu i tačkastu majicu vožnje. Šemso, idući put voziš sa 1,1 barom u gumama i sa izvučenom suspenzijom!
ma Lejla pola ture spavala Sirast
kofa van gogh ovo ono Jezik

a Amar, pa vidi ga samo

dva puta cemo razmisliti hocemo li ga sljedeci put voditi Jezik

i ja bih samo da se stvarno zahvalim Noketu, koji nas je vodio po onim tamo zapetljanim putevima Breze Sirast ne do Bog da je organizator vodio grupu kuda treba ici Jezik

« Zadnja izmjena: 29.07.2010 u 10:47 od hakazvaka »
It's easier to ask for forgiveness than for permission.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, izvjestaj je za 10  ! Sirast
mersade vidi se da su ti bas SVE ispricali Tužan ( u jednom trenutku su me morali gurati zajedno sa biciklom, od toga se jos uvijek oporavljam  Plač )
a semsudin je nestao u najgorim momentima, kada smo ocajnicki pokusavali ujediniti snage, on je bio karika koja nam je falila pa je sve i ispalo ovako Tužan((((((((

smrt fasizmu, sloboda biciklizmu Smješko

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, izvjestaj je za 10  ! Sirast
mersade vidi se da su ti bas SVE ispricali Tužan ( u jednom trenutku su me morali gurati zajedno sa biciklom, od toga se jos uvijek oporavljam  Plač )
a semsudin je nestao u najgorim momentima, kada smo ocajnicki pokusavali ujediniti snage, on je bio karika koja nam je falila pa je sve i ispalo ovako Tužan((((((((
odvezem ja jednu dionicu, pa se vratim po lejlu da je izguram, pa sve tako Sirast

It's easier to ask for forgiveness than for permission.

Sve sam se okretao da ne pobjegnem previse, al' nestadose mi u jednom trenutku i cekaj, cekaj...
Vidim nigdje nikog, pa sam morao malo dici tempo da se ne ohladi rucak.   Cerim se

Hah
Samo sam cekao kad ce mekke da udari po mom zivotnom liku i dijelu kao uglednog gradanina, covjeka, brata, sina, heroja!!!

1) Sve je to sex
2) Svi smo mi Koreja

Amare samu cu reci : " NEEEEEEEEEEEEE"

Vi se smijete, a to sto imam traume nocima!
Sanjam kako me napada krdo leptira i udara, nikom nista Tužan
Nisam mogao u miru na pijacu otici! Tužan

1) Sve je to sex
2) Svi smo mi Koreja

Amar je pozer... Eto  Cerim se

Evo i mi danas krenuli da odradimo ovu turu (Sarajevo-Misoča-Zvijezda) i kao što to uvijek biva, niko ne nosi nikakve mape, znamo put, standardno. Na kraju od Zvijezde ni traga, fulali svako moguće skretanje i turu završili blizu nekog sela Krivajevići i nismo mogli dalje jer je to bio kraj puta. Naravno morali smo se vratit nazad, tako da je tura od predviđenih 3-4 sata na kraja izašla ne nešto više od 8 sati. Uglavnom nije ni loše ispalo, imali smo extra dug i dobar cross country preko Nišićke visoravni. Za one sa jačom kondicijom, preporučujem da probaju.  Cerim se

Str: [1]

Skoči na:  

Pokreće MySQL © MTB.ba zadržava prava na dizajn foruma. Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Pokreće PHP