Autor Tema: 16.9.2018 (nedelja) – Zelengora, Orlovačko i Jugovo jezero  (Posjeta: 609 vremena)

MTB.ba
*****

  • Global Moderator
  • Zaradio penziju na forumu sa 599 postova

  • Portal bot
  • Offline

Udruženje brdskih biciklista MTBA poziva članove, simaptizere i sve ostale na vožnju na planinu Zelengoru za nedelju 16.9.2018.


Prijave na forumu mtb.ba na temi 16.9.2018 (nedelja) – Zelengora, Orlovačko i Jugovo jezero. U prijavi OBAVEZNO navesti da li imate osiguran prevoz za sebe i bicikl kako bi za one koji nemaju mogli planirati raspored.


Ovaj put smo probno omogucili prijave i preko FB putem ankete na linku: https://www.facebook.com/events/310301669774251/permalink/310303926440692/

Vožnja je otvorenog tipa, pravo učešća imaju svi s tim da prilikom rasporeda za prevoz prednost imaju članovi MTBA. Prijave se primaju do subote 15.9.2018. u 14.00.


Okupljanje i polazak sa otvorenog parkinga Mercatora na Dobrinji u nedelju 16.9.2018 ujutro u 7:30


Osnovni parametri staze du dati u prilogu. Tura spada u kondiciono srednje do umjereno teške ture prilagođena aktivnim rekreativcima. Podloga je kombinacija utabanog makadama, zemljane i kamenite pješačke staze.


Obavezna biciklistička oprema (kaciga) i poželjna odjeća i za malo hladnije vrijeme iako se najavljuju tropske vručine (zlu ne trebalo). Obavezno ponijeti dovoljne količine vode i hrane za cjelodnevnu vožnju jer na većem dijelu ture nema izvora vode.Visinski profil:Interaktivna mapa dionoce:alignone


NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (aktivnisti portala mtb.ba) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.
MTB.ba - promocija brdskog biciklizma
Ovo je forum bot a ne stvarni korisnik pa molimo da mu ne šaljete privatne poruke. Hvala!

Zvjerka
*

  • Početnik na forumu sa 6 postova

  • Offline
Prijava Amela, Dzanan i Kerim A. Imamo prevoz, bez slobodnih mjesta.

Pozz
Amela

Nadir
***

  • MTBA član
  • Početnik na forumu sa 10 postova

  • Offline
Prijava Nadir i Zlatko, imamo prijevoz.

Pozdrav Nadir