specijalized epic s-works 2005.world cup edition.Brain amortizer koji vrlo vjerovatno zna zablentaviti i za koji ako treba servis,treba i izkeširati bar 200€.Ostali dijelovi su prepakivani tako da ima od 2011 do 2005me...Biciklo je sigurno voženo jer su dijelovi mjenjani po potrebi....A po naljepnicama mi se čini da je sa nekog germanskog rentala otišao..il na aukciji ili na krilima lol XTR groupset je isto 05ta god.06te su bili kao tamni anoized dijelovi i onda su 07me počeli proizvoditi X oblik mjenjača i holowtech osovine.Fox RLT... je takodjer 05ta..ne tako jaka vilica u to vrijeme..osim što je imala teralogic sistem koji je odvajao od ostalih.Sve u svemu...ja se nebi upuštao u ovaj bajk...ako treba promjeniti kakav ležaj u ramu,servisirati sigurno amortizer,bar prednji,lanac i još koja điđa..to ti je još 300KM.A za 1000KM možeš kupiti nov HT da te služii i da naučiš na njemu sve finte offroad vožnje,što nikada ne možeš naučiti na ovakvom fullsuspensionu koji ima racing geometriju i sl....